Detacheringsbureau

BR-Flex Uitzendbureau kan één of meerdere medewerkers op projectbasis of voor bepaalde tijd aan uw organisatie leveren. U bepaalt welke kennis, ervaring en persoonlijkheid het beste binnen uw team past. BR-Flex Uitzendbureau sluit vervolgens een arbeidsovereenkomst af met de gekozen kandidaat. Met uw organisatie gaat BR-Flex Uitzendbureau een detacheringsovereenkomst aan, waarin afspraken t.a.v. tijdsduur van het project of een einddatum is vastgelegd.

De voordelen van BR-Flex Uitzendbureau. Wij verzorgen de werving en selectie. Wij hebben kennis van zaken. Wij hanteren een reële prijsstelling. Wij zijn persoonlijk betrokken. Wij dragen het werkgeversrisico. Wij beschikken over de benodigde certificaten.


Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.


Is een bedrijf op zoek naar een detacheringsbureau? Dan is het bedrijf bij BR-Flex aan het juiste adres. Wij kunnen personeel op korte termijn detacheren voor bedrijven. Ook kan een bedrijf zich bij ons aanmelden als een bedrijf gebruik wil maken van onze diensten! Als detacheringsbureau hebben wij veel ervaring en kennis als het aankomt op het inzetten van goed personeel. Of dit nu voor een lange of korte periode is. Als een bedrijf zoekend is naar gekwalificeerd personeel voor een bepaald project kunnen wij het bedrijf verder helpen.

Detacheringsbureau staat voor u klaar

Het kan soms een uitdaging zijn om in te spelen op de vraag van de markt en het aantal personeelsleden dat een bedrijf wil aannemen. Een ideale oplossing is om met een detacheringsbureau te werken. Wij kunnen bedrijven hierbij helpen. Wij bij BR-Flex sluiten dan tijdelijk een contract af met het gekozen personeelslid. En wij tekenen vervolgens een contract met het bedrijf op basis van detachering. Zo heeft het bedrijf niet de zorgen en nemen wij als detacheringsbureau de administratie en risico’s voor onze rekening.

Detacheringsbureau iets voor jou?

Bent u als bedrijf op zoek naar een detacheringsbureau? Dan kan een bedrijf zich bij BR-Flex aanmelden. Wij nemen dan contact met op met het bedrijf als er vraag naar is vanuit de bedrijven. Voordat dit allemaal rond is, gaan we graag een persoonlijk gesprek aan. Zo weten wij precies wie het bedrijf is en welke eventuele kandidaten wij voor het bedrijf hebben. We kunnen dan snel handelen als er een verzoek van een bedrijf binnenkomt. Wij regelen met het bedrijf het contract en de voorwaarden. Zo kan een medewerker aan de slag voor een bepaalde periode!

Vragen aan ons?

Heeft een bedrijf vragen over het hele proces van detacheren? Of is er een bedrijf die gebruik wil maken van deze mogelijkheid of dat het personeel graag gedetacheerd wil worden, wij staan voor beide partijen klaar. Met ons vaste team van bevlogen mensen willen we bedrijven zo goed mogelijk helpen. Doordat we een persoonlijke benadering hebben en bestaan uit een klein team, blijven de lijnen kort. Een persoonlijke aanpak en snel schakelen zijn bij ons vanzelfsprekend.