Loopbaanbegeleiding

Als experts op de arbeidsmarkt en door jarenlange ervaring, helpen en adviseren wij bij de invulling van uw organisatievraagstukken. BR-Flex Uitzendbureau adviseert omtrent organisatieveranderingen, wervingsstrategie, functioneringsonderzoeken, duurzame inzetbaarheid, werkprocessen of over de invulling van uw P&O-beleid.

Indien uw medewerkers begeleiding bij hun loopbaan nodig hebben, er re-integratietrajecten moeten worden ingezet, er sprake is van (langdurige) ziekte of ontslag, kunt u terugvallen op de expertise van BR-Flex Uitzendbureau. Ook als uw personeel scholing, cursussen of trainingen nodig heeft, kunnen wij dit voor u verzorgen. Dit betekent dat wij meedenken over de toekomst en de verder loopbaanontwikkeling van de medewerkers.

De voordelen van BR-Flex Uitzendbureau. Wij hebben kennis van zaken. Wij bieden cursussen en scholing. Wij beschikken over de benodigde certificaten.


Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.


Met loopbaanbegeleiding kan iemand inzicht krijgen in hetgeen wat iemand graag wil doen in zijn/haar werk. Waar iemand gelukkig van wordt! Het kan zijn dat iemand even op een punt staat dat degene niet zo goed weet wat hij/zij zou willen. Door loopbaanbegeleiding te nemen, kunt u meer inzichten hierin krijgen en ziet u weer helder welke richting u op wilt. Bij BR-Flex bieden we loopbaanbegeleiding aan. Zo helpen we iemand op weg en kunnen we ook kijken of we een nieuwe baan voor iemand hebben.

Loopbaanbegeleiding, meer dan alleen een praatje

Door loopbaanbegeleiding te gebruiken, kan iemand tot veel meer inzichten komen in wat hij/zij nou eigenlijk zou willen op het gebied van de carrière. We zullen een persoonlijk gesprek met de persoon aangaan, waarin we degene beter leren kennen. Door meerdere keren te gaan praten, zal de betreffende persoon zien dat datgene wat iemand wil, naar boven komt en daar moet op worden ingezet. Tijdens de loopbaanbegeleiding stellen wij de juiste vragen. Zo komen we steeds weer een stap dichterbij het goede antwoord. Het kan soms even pittig zijn om begeleiding te vragen, echter door soms een spiegel voor te houden kan iemand veel antwoorden krijgen! En dat is wat degene natuurlijk wil, duidelijkheid.

Sterker in uw schoenen na loopbaanbegeleiding

Iemand kan op gesprek komen en denken dat degene misschien wel een heel andere richting uit wil met zijn/haar carrière. Misschien heeft u het gevoel dat u al jaren vastzit en niet kan doorgroeien. Vind iemand het werk eigenlijk nog wel leuk? Door deze vragen helder op tafel te krijgen, krijgt degene meer inzicht in zijn/haar eigen gedachten. Het kan natuurlijk ook dat iemand toch wel blij is met zijn/haar huidige situatie, alleen dat dat ene conflict met die collega gewoon opgelost moet worden. Met loopbaanbegeleiding sterker in de schoenen komen te staan. En dat geeft een goed gevoel!

Even kennismaken?

Denkt iemand erover na om begeleiding te zoeken? Iemand kan altijd contact met ons opnemen om kennis te maken. Zo kan degene zien of het past en of hij/zij dit echt wilt. Wij houden van een persoonlijke aanpak en dit kan misschien juist wel bijdragen aan iemands ontwikkeling. Kijk of we bij u passen!