Uitzendbureau

Als u op zoek bent naar medewerkers die extra drukte op kunnen vangen of als u de uitzendformule wilt gebruiken als instroominstrument naar een tijdelijke of vaste aanstelling, kies dan voor uitzenden. BR-Flex Uitzendbureau beschikt over een groot bestand aan flexibele medewerkers met verschillende kwaliteiten van uiteenlopende niveaus, die snel ingezet kunnen worden.

De voordelen van BR-Flex Uitzendbureau. Wij verzorgen de werving en selectie. Wij hebben kennis van zaken. Wij hanteren een reële prijsstelling. Wij zijn persoonlijk betrokken. Wij dragen het werkgeversrisico. Wij beschikken over de benodigde certificaten. 

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.


Als bedrijven op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, dan kan een uitzendbureau daar goed bij helpen. Bij BR-Flex uitzendbureau staan we voor bedrijven klaar! Wij zijn een bureau dat zich richt op LBO tot MBO+ niveau, op het gebied van logistiek, techniek, transport en bouw. Hierdoor hebben wij een heel breed netwerk met gemotiveerde werknemers! Door onze kennis van de lokale arbeidsmarkt hebben we een groot aanbod aan goed personeel.

BR-Flex uitzendbureau: onze kracht

We hebben een uitzendbureau met een klein en bevlogen team dat bedrijven wil helpen bij het vinden van een nieuwe werknemers. Doordat wij een vast team hebben, zijn de lijnen kort en is onze benadering persoonlijk. Dat werkt wat ons betreft heel fijn! Ook hebben wij veel kennis van de lokale arbeidsmarkt. We kennen veel potentiële werknemers en kunnen goed inschatten of iemand bij een bedrijf past of juist niet. Hebben bedrijven enthousiast en gemotiveerd personeel nodig? Dan kunnen ze contact met ons opnemen. Dan nodigen we bedrijven uit voor een persoonlijk gesprek waarin we het bedrijf beter willen leren kennen. Hierdoor kunnen we goed inschatten welke werknemer bij het bedrijf past. 

Begeleiding van BR-Flex uitzendbureau

Als uitzendbureau behandelen wij verschillende soorten contracten. Dit kan in dienst zijn bij een bedrijf via uitzenden, werving & selectie of via detachering. Bij al deze soorten zullen we bedrijven zo goed mogelijk begeleiden en ervoor zorgen dat alle administratieve zaken geregeld zijn. Zo kan  een bedrijf zich focussen op bedrijfsvoering! Ook zorgen we natuurlijk voor een juiste verwerking van de factuur. Als een bedrijf het fijn vindt om wat extra begeleiding te hebben tijdens het eerste inleentraject? Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding. 

Op naar nieuwe medewerkers

Lijkt het een bedrijf nodig en essentieel om te kijken naar een nieuwe medewerkers? Dan kunnen bedrijven ons benaderen voor nieuwe medewerkers. Ook kunnen bedrijven altijd contact met ons opnemen als ze vragen hebben of graag langs willen komen. Ons team staat klaar om bedrijven op weg te helpen. Door onze persoonlijke, doch professionele benadering hopen we met bedrijven te zoeken naar nieuwe gemotiveerde medewerkers. Dat is immers het doel van BR-Flex uitzendbureau!