Uitzendbureau Zwolle

BR-Flex uitzendbureau Zwolle richt zich op werk in de omgeving. Ook onze andere locaties zijn hierin gespecialiseerd. Want wij geloven dat het prettig is als je in de buurt van je werk woont. Met een beetje geluk kan je zelfs op de fiets naar je werk. BR-Flex uitzendbureau Zwolle heeft goede contacten met MKB werkgevers in de omgeving. Daardoor is een leuke baan bij een van de lokale bedrijven voor jou zo gevonden.
Vacatures Zwolle
Het klinkt best stoer, het product waar jij aan werkt rijdt heel Europa door. Wil jij meewerken aan de productie van unieke trailers? Dan is dit familiebedrijf, met een rijke historie van ruim 100 jaar en waar de medewerkers als het hart van de organisatie worden gezien, iets voor jou! Opleggers, trailers en aanhangwagens worden klant specifiek ontworpen en vervolgens geproduceerd. Dit alles in een hecht team, waar je alle ruimte krijgt om te leren en te ontwikkelen.
Ben je gek op houtbewerking en leergierig? Dit is je kans op een vaste aanstelling in een innovatief bedrijf. Je gaat binnen in een hal dakelementen produceren en werken in een modern familiebedrijf met jarenlange ervaring.
Heb jij passie voor vakmanschap, met je handen werken, én ben jij niet angstig voor werken op hoogte? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een monteur dak- en gevelsystemen om ons team te versterken en om onze stalen dak- en gevelsystemen op locatie te monteren.
Wij zoeken een dakdekker! Heb jij passie voor vakmanschap en geen hoogtevrees? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat stalen dak- en gevelsystemen monteren op locatie.
Ben jij een ervaren werkvoorbereider die klaar is voor de volgende stap in je carrière? Wil je werken bij een groeiend familiebedrijf waar een informele sfeer heerst? Lees dan snel verder!
Voor een timmerfabriek, gespecialiseerd in de productie en levering van hoogwaardige kozijnen, zijn wij op zoek naar een gedreven Werkvoorbereider Kozijnen voor 32 tot 40 uur per week.
Ben jij een ervaren tekenaar/werkvoorbereider die op zoek is naar een nieuwe stap in je carrière? Wil je werken bij een groeiend familiebedrijf met oog voor detail en duurzaamheid? Lees dan snel verder!
Voor deze timmerfabriek, gespecialiseerd in prefab bouwelementen, zoeken wij een BIM Modelleur/Werkvoorbereider Houtskeletbouw.
Ben jij op zoek naar een leuke baan in dagdienst? Bij onze opdrachtgever bedrukken we tape, dat wordt gebruikt door onder andere webshops en andere bedrijven om hun verpakkingen veilig af te sluiten. Als productiemedewerk(st)er speel jij een belangrijke rol in dit proces!

Met de juiste diploma's snel aan het werk bij BR-Flex uitzendbureau Zwolle

Als jij een LBO of MBO diploma op je cv hebt staan, kun je bij BR-Flex uitzendbureau Zwolle en bij al onze andere vestigingen meestal heel snel aan de slag. Vooral in de bouw, de techniek en de productie hebben wij veel werk. Dat geldt ook voor de sector transport & logistiek. Meld je aan op onze website of loop binnen voor een persoonlijk gesprek.

BR-Flex uitzendbureau Zwolle spreekt jou graag persoonlijk

De medewerkers van BR-Flex uitzendbureau Zwolle als ook het personeel van onze andere vestigingen hechten veel waarde aan een persoonlijk gesprek met jou. Waarom? Wij willen je graag goed leren kennen. Wie ben jij? Wat wil je? Wat zijn je kwaliteiten? Als wij dat van je weten is het voor ons veel eenvoudiger om een succesvolle match te maken. Een baan voor je te vinden waar jij je in thuis voelt en waar je werkgever blij met je is.

Je kennis uitbreiden via BR-Flex uitzendbureau Zwolle

Het kan zijn dat je voor een bepaalde functie extra kennis of kunde nodig hebt. Wij regelen dan de juiste opleiding, training of cursus voor jou in opdracht van je werkgever. Op die manier kun je groeien in je functie. Dit maakt werken voor ons uitzendbureau aantrekkelijk, want daardoor breiden je mogelijkheden zich uit.