Uitzendbureau Zwolle

BR-Flex uitzendbureau Zwolle richt zich op werk in de omgeving. Ook onze andere locaties zijn hierin gespecialiseerd. Want wij geloven dat het prettig is als je in de buurt van je werk woont. Met een beetje geluk kan je zelfs op de fiets naar je werk. BR-Flex uitzendbureau Zwolle heeft goede contacten met MKB werkgevers in de omgeving. Daardoor is een leuke baan bij een van de lokale bedrijven voor jou zo gevonden.
Vacatures Zwolle
Als timmerman bij onze opdrachtgever lever jij een bijdrage aan tijdelijke en permanente huisvesting. Als echte vakman- of vrouw stel jij de units samen, werk je deze af en repareer je waar nodig. Als betrokken werknemer zorg jij er hiernaast voor dat je klaar staat voor jouw collega's als ze hulp nodig hebben.
Wij zijn op zoek naar een gedreven automonteur die zichzelf verder wil ontwikkelen en nieuwe dingen wil leren aan de hand van ervaren collega’s. Je bent bij onze opdrachtgever verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan verschillende voertuigen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Druk dan nu op de solliciteer knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Met de juiste diploma's snel aan het werk bij BR-Flex uitzendbureau Zwolle

Als jij een LBO of MBO diploma op je cv hebt staan, kun je bij BR-Flex uitzendbureau Zwolle en bij al onze andere vestigingen meestal heel snel aan de slag. Vooral in de bouw, de techniek en de productie hebben wij veel werk. Dat geldt ook voor de sector transport & logistiek. Meld je aan op onze website of loop binnen voor een persoonlijk gesprek.

BR-Flex uitzendbureau Zwolle spreekt jou graag persoonlijk

De medewerkers van BR-Flex uitzendbureau Zwolle als ook het personeel van onze andere vestigingen hechten veel waarde aan een persoonlijk gesprek met jou. Waarom? Wij willen je graag goed leren kennen. Wie ben jij? Wat wil je? Wat zijn je kwaliteiten? Als wij dat van je weten is het voor ons veel eenvoudiger om een succesvolle match te maken. Een baan voor je te vinden waar jij je in thuis voelt en waar je werkgever blij met je is.

Je kennis uitbreiden via BR-Flex uitzendbureau Zwolle

Het kan zijn dat je voor een bepaalde functie extra kennis of kunde nodig hebt. Wij regelen dan de juiste opleiding, training of cursus voor jou in opdracht van je werkgever. Op die manier kun je groeien in je functie. Dit maakt werken voor ons uitzendbureau aantrekkelijk, want daardoor breiden je mogelijkheden zich uit.