Uitzendbureau Zwolle

BR-Flex uitzendbureau Zwolle richt zich op werk in de omgeving. Ook onze andere locaties zijn hierin gespecialiseerd. Want wij geloven dat het prettig is als je in de buurt van je werk woont. Met een beetje geluk kan je zelfs op de fiets naar je werk. BR-Flex uitzendbureau Zwolle heeft goede contacten met MKB werkgevers in de omgeving. Daardoor is een leuke baan bij een van de lokale bedrijven voor jou zo gevonden.

Met de juiste diploma's snel aan het werk bij BR-Flex uitzendbureau Zwolle

Als jij een LBO of MBO diploma op je cv hebt staan, kun je bij BR-Flex uitzendbureau Zwolle en bij al onze andere vestigingen meestal heel snel aan de slag. Vooral in de bouw, de techniek en de productie hebben wij veel werk. Dat geldt ook voor de sector transport & logistiek. Meld je aan op onze website of loop binnen voor een persoonlijk gesprek.

BR-Flex uitzendbureau Zwolle spreekt jou graag persoonlijk

De medewerkers van BR-Flex uitzendbureau Zwolle als ook het personeel van onze andere vestigingen hechten veel waarde aan een persoonlijk gesprek met jou. Waarom? Wij willen je graag goed leren kennen. Wie ben jij? Wat wil je? Wat zijn je kwaliteiten? Als wij dat van je weten is het voor ons veel eenvoudiger om een succesvolle match te maken. Een baan voor je te vinden waar jij je in thuis voelt en waar je werkgever blij met je is.

Je kennis uitbreiden via BR-Flex uitzendbureau Zwolle

Het kan zijn dat je voor een bepaalde functie extra kennis of kunde nodig hebt. Wij regelen dan de juiste opleiding, training of cursus voor jou in opdracht van je werkgever. Op die manier kun je groeien in je functie. Dit maakt werken voor ons uitzendbureau aantrekkelijk, want daardoor breiden je mogelijkheden zich uit.

Vacatures Zwolle
Een klant van onze opdrachtgever blijft maar groeien en wil het kantoor uitbreiden en renoveren. Omdat de ruimte rond het pand niet al te groot is moet dit project creatief en efficiënt worden aangepakt. Als werkvoorbereider krijg jij de uitdagende taak om het kantoor uit te tekenen, de juiste materialen te bestellen en het overzicht te bewaren over de voortgang van het project. Solliciteer nu op deze vacature en zorg er samen met jouw projectteam voor dat elk renovatieproject een succes wordt!