Werving en selectie

Als het invullen van een vacature voor een vaste aanstelling een tijdrovende klus is die om specifieke expertise en inzet vraagt, kan BR-Flex Uitzendbureau de werving en selectie verzorgen. BR-Flex Uitzendbureau heeft de ervaring en middelen in huis om uw organisatie snel aan goed gekwalificeerde, gemotiveerde en vaste medewerkers te helpen.

De voordelen van BR-Flex Uitzendbureau. Wij doen ons uiterste best om de juiste match te realiseren. Wij hanteren een reële prijsstelling. Wij hebben een groot aanbod potentiële medewerkers. Wij ontzorgen u door tijd en werk uit handen te nemen. Wij hebben kennis van zaken. Wij hebben een persoonlijk gesprek gehad met de kandidaat voordat we de kandidaat aan u voorleggen.


Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.


Bij BR-Flex uitzendbureau kunnen we bedrijven helpen bij de werving en selectie van geschikt personeel. Wij hebben een grote kennis van de lokale arbeidsmarkt en een groot netwerk waarin we kunnen werven. Hierdoor is onze werving en selectie procedure heel betrouwbaar en adequaat.

Werving en selectie bij BR-Flex

Soms is de aanstelling van iemand een tijdrovende klus. Dat kan komen doordat er bijvoorbeeld een specifieke expertise nodig is. In deze gevallen is het vaak een slimme keuzen om de werving en selectie uit handen te geven. Hierdoor kunnen bedrijven tijd aan andere zaken besteden en laten ze de tijdrovende klus aan ons over. Dit doen wij graag! Wij zijn een bedrijf die de volledige procedure kan overnemen bij het aannemen van nieuw personeel. Wij kunnen vacatures opstellen, werving en selectie uitvoeren en uiteraard ervoor zorgen dat bedrijven nieuw, geschikt personeel krijgen binnen het bedrijf.

Lastig soms? Werving en selectie

Veel bedrijven denken zelf prima werving en selectie te kunnen uitvoeren. Dat kan soms werken. Maar vaak zien we dat het beter is om dit aan een derde partij over te laten. Een partij die met andere ogen naar kandidaten kijkt en ook met een frisse blik naar het bedrijf kijkt. Wie is er precies nodig? Wat zijn de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden? Welke persoon past bij het bedrijf? Dit zijn allemaal zaken die wij in overweging nemen bij de werving en selectie van personeel voor een bedrijf. Daarnaast nemen we het hele administratieve proces op ons. We kunnen helpen met het opstellen van het contract en we zorgen voor persoonlijke begeleiding van de startende persoon.

Leer ons kennen

Is een bedrijf aan het twijfelen of ze gebruik willen maken van werving en selectie? Dan kan een bedrijf natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Ons enthousiaste team staat voor een bedrijf klaar. Want wij willen een bedrijf graag leren kennen. Door onze persoonlijke aanpak en vaste team werken we al jaren samen met bedrijven om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. En hopelijk kunnen we dat in de toekomst ook voor meer bedrijven doen.