Van bakker naar CNC frezer

Jarmo heeft zich afgelopen jaar ontwikkeld tot een echte technische professional. Na jarenlang gewerkt te hebben bij Bakker Battjes, ging de bakkerij dicht. Daarna was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij het liefst met zijn handen aan de slag kon. Tijdens zijn zoektocht naar een geschikte baan kwam Jarmo al snel in contact met BR-Flex. 

Hoe ben je in contact gekomen met BR-Flex?

"Ik zag door alle bomen het bos niet meer", vertelde Jarmo. Omdat er in deze arbeidsmarkt zoveel vacatures zijn momenteel. "Dus toen heb ik bij BR-Flex aan de bel getrokken, omdat ik van mijn omgeving er goede verhalen over had gehoord". Hij ging op gesprek bij BR-Flex, waarin hij zijn wensen ambities kon bespreken. Jarmo liet weten dat hij openstond voor verschillende functies, maar dat hij vooral graag wilde werken met machines. BR-Flex was goed op de hoogte van de mogelijkheden en de vraag in de technische sector en zag potentie in Jarmo. Ze besloten hem voor te stellen aan Eshuis Metaal, een bedrijf dat CNC frezers zocht. 

Een nieuwe start bij Eshuis Metaal

Jarmo kreeg de kans om op gesprek te gaan bij Eshuis Metaal en al snel bleek dat het klikte tussen Eshuis en Jarmo. Hij voelde zich meteen al thuis in het bedrijf en zijn passie voor techniek kwam volledig tot uiting. Sindsdien wewrkt Jarmo met veel plezier als CNC frezer bij Eshuis Metaal. Hij is trots op de technische kennis die hij heeft opgedaan. Ik heb ook het gevoel dat ik deel uitmaak van het team en ik voel me gewardeerd, Vertelt Jarmo trots aan Jolanda van BR-Flex. 

Dankbaarheid naar BR-Flex

Jarmo is ontzettend dankbaar voor de kans die hij heeft gekregen via BR-Flex. Ze hebben hem gesteund in zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging en hebben hem geholpen om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Het succesverhaal van Jarmo zou niet compleet zijn zonder de rol die BR-Flex heeft gespeeld in zijn carrière.

Zou je BR-Flex aanbevelen?

Zou ik BR-Flex aanbevelen? Absoluut! Als ik terugkijk op mijn ervaringen en de fijne samenwerking met BR-Flex, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ze een uitzonderlijk uitzendbureau zijn. Hun professionele aanpak, persoonlijke begeleiding en oog voor mijn wensen en ambities hebben ervoor gezorgd dat ik de juiste kansen heb gekregen in de zoektocht naar mijn volgende baan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een andere baan, BR-Flex heeft bewezen dat ze in staat zijn om de juiste match te maken.

Ben jij ook opzoek naar een Bekijk hier onze recente vacatures!