Onze diensten | BR-Flex Uitzendbureau Hardenberg

BR-Flex diensten

BR-Flex zendt uit

Als u op zoek bent naar krachten die extra drukte op kunnen vangen, bijvoorbeeld door uitval van een medewerker of ten tijde van piekperiodes, kies dan voor uitzenden. BR-Flex beschikt over een groot bestand aan flexibele medewerkers met verschillende kwaliteiten van uiteenlopende niveaus, die snel ingezet kunnen worden.

BR-Flex werft en selecteert

Als het invullen van een vacature voor een vaste aanstelling een tijdrovende klus is die om specifieke expertise en inzet vraagt, kan BR-Flex de werving en selectie verzorgen. BR-Flex heeft de ervaring en middelen in huis om uw organisatie snel aan goed gekwalificeerde, gemotiveerde en vaste medewerkers te helpen.

BR-Flex adviseert

Als experts op de arbeidsmarkt en door jarenlange ervaring, helpen en adviseren wij bij de invulling van uw organisatievraagstukken. BR-Flex adviseert omtrent organisatieveranderingen, wervingsstrategie, functioneringsonderzoeken, werkprocessen of over de invulling van uw P&O-beleid.

BR-Flex detacheert

BR-Flex kan één of meerdere medewerkers voor langere tijd aan uw organisatie leveren. U bepaalt welke expertise en persoonlijkheid het beste binnen uw team past. BR-Flex sluit vervolgens een arbeidsovereenkomst af met de gekozen kandidaat. Met uw organisatie gaat BR-Flex een detacheringsovereenkomst aan, waarin afspraken t.a.v. uren, verlof, kort verzuim en feestdagen worden vastgelegd.

BR-Flex verzorgt payrolling

Kies ervoor om BR-Flex in te schakelen voor het contractbeheer en de salarisadministratie van uw medewerkers. Voor een vast all-in-tarief nemen wij alle administratieve en juridische ballast uit handen. Onze up-to-date kennis van wet- en regelgeving, minimaliseert risico’s en kosten op arbeidsrechtelijk, financieel en administratief gebied.

BR-Flex begeleidt

Indien uw medewerkers begeleiding bij hun loopbaan nodig hebben, er re-integratietrajecten moeten worden ingezet, er sprake is van (langdurige) ziekte of ontslag, kunt u terugvallen op de expertise van BR-Flex. Wij ondersteunen u graag.