''Van bakker naar CNC frezer''

Jarmo heeft zich afgelopen jaar ontwikkeld tot een echte technische professional. Na jarenlang gewerkt te hebben bij Bakker Battjes, ging de bakkerij dicht. Daarna was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij het liefst met zijn handen aan de slag kon. Tijdens zijn zoektocht naar een geschikte baan kwam Jarmo al snel in contact met BR-Flex.

Hoe ben je in contact gekomen met BR-Flex?

''Ik zag door alle bomen het bos niet meer'', vertelde Jarmo. Omdat er in deze arbeidsmarkt zoveel vacatures zijn momenteel. ''Dus toen heb ik bij BR-Flex aan de bel getrokken, omdat ik van mijn omgeving er goede verhalen over had gehoord''.

Hij ging op gesprek bij BR-Flex, waarin hij zijn wensen en ambities kon bespreken. Jarmo liet weten dat hij openstond voor verschillende functies, maar dat hij vooral graag wilde werken met machines. BR-Flex was goed op de hoogte van de mogelijkheden en de vraag in de technische sector en zag potentie in Jarmo. Ze besloten hem voor te stellen aan Eshuis Metaal, een bedrijf dat CNC frezers zocht.

Een nieuwe start bij Eshuis Metaal

Jarmo kreeg de kans om op gesprek te gaan bij Eshuis Metaal en al snel bleek dat het klikte tussen Eshuis en Jarmo. Hij voelde zich meteen thuis in het bedrijf en zijn passie voor techniek kwam volledig tot uiting.

Sindsdien werkt Jarmo met veel plezier als CNC frezer bij Eshuis Metaal. Hij is trots op de technische kennis die hij heeft opgedaan. ''Ik heb ook het gevoel dat ik deel uitmaak van het team en ik voel me gewaardeerd,'' vertelt Jarmo trots.