BR-Flex Uitzendbureau vindt voor u de juiste mensen

BR-Flex Uitzendbureau is een persoonsgerichte organisatie, zowel intern als extern. Ons werk is immers mensenwerk. En dat proberen we dag in, dag uit waar te maken!

Op zoek naar de juiste match, dat is de dagelijkse opdracht van het enthousiaste team van BR-Flex Uitzendbureau. Ons toonaangevende uitzendbureau met vestigingen in Hardenberg, Oldenzaal en Vriezenveen, heeft een uitgesproken visie waarin betrokkenheid en persoonlijke aandacht voorop staan. Werk is een belangrijk deel van het leven en moet om die reden juist samengaan met voldoening en plezier. Daarom kiest BR-Flex Uitzendbureau voor een heel persoonlijk contact met de opdrachtgever en de werkzoekende. Wij zijn op zoek naar bedrijven en mensen die bij elkaar passen, die elkaar aanvullen en elkaar versterken. Dat is de reden dat wij iedere werkzoekende willen leren kennen. In een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om te praten wie de kandidaat is, wat hij kan en wat hij graag zou willen. BR-Flex Uitzendbureau bestaat uit een vast en sterk team dat zich maximaal inzet om de juiste match te realiseren tussen werkgever en werkzoekende. Door deskundigheid en ervaring te combineren met enthousiasme en betrokkenheid, proberen wij iedere dag opnieuw te inspireren en optimaal te presteren.

BR-Flex Uitzendbureau neemt de werkgever duidelijk werk uit handen. Niet alleen door de juiste kandidaat op de juiste plek maar ook door een brede dienstverlening.