BR-Flex Uitzendbureau voor werkgevers 

BR-Flex Uitzendbureau is een persoonsgerichte organisatie, zowel intern als extern. Uitzenden is immers mensenwerk. En dat proberen we dag in, dag uit waar te maken!

In de eerste plaats kiest BR-Flex Uitzendbureau voor de mogelijkheden en potentie in het arbeidspotentieel van uitzendkrachten in plaats van alleen te selecteren op bestaande competenties. Dit biedt vanuit de uitzendkracht meer betrokkenheid en voor de opdrachtgever van BR-Flex Uitzendbureau betekent dit dat wij continu in staat zijn om voor onze klanten meerdere oplossingen te creƫren.

Verder streeft BR-Flex Uitzendbureau er naar om vanuit de aangegeven kernwaarden de betreffende opdrachtgevers heel goed te kennen. Op die wijze kunnen immers de juiste werknemers aangeboden worden. Vanuit overleg met de werkgever en de persoonlijk begeleiding van de werknemer realiseert BR-Flex een situatie waarbij er meer motivatie en nog meer plezier in het werk ontstaat. Dit betekent voor de werkgever goed personeel en beter rendement. BR-Flex Uitzendbureau neemt de werkgever duidelijk werk uit handen. Niet alleen door de juiste kandidaat op de juiste plek, maar ook door een brede dienstverlening.

BR-Flex Uitzendbureau voor werkgevers