Downloads | BR-Flex Uitzendbureau Hardenberg

Downloads

NBBU cao

BR-Flex Uitzendbureau is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, kortweg de NBBU. Door dit lidmaatschap mogen wij gebruik maken van de NBBU-cao voor Uitzendkrachten. Hier staan onder andere afspraken en uitleg in over vakantiedagen, pensioen, beloning en het fasensysteem.

Rechts vind je de hele cao en een verkorte versie, met daarin kort de belangrijkste informatie voor een werknemer van BR-Flex. Heb je hier vragen over, schroom dan niet om deze te stellen.

Pensioen

Als werknemer van BR-Flex Uitzendbureau heb je een aantal rechten. Eén daarvan is het recht op pensioen. Wij zijn zoals de meeste uitzendorganisaties aangesloten bij het Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten, kortweg StiPP. Standaard houdt dit in dat je de eerste 26 weken geen pensioen opbouwt, de 27e tot en met de 78e week deelneemt aan de Basisregeling en na 78 weken gewerkt te hebben, in de Plusregeling komt. Bij BR-Flex Uitzendbureau bouw je echter vanaf de eerste werkdag Plus-pensioen op. Nét even wat extra! Verdere informatie over StiPP en de beide regelingen vind je in het kader rechts.

Urenbriefje

Daarnaast kun je hier ook een digitaal urenbriefje downloaden. Uiteraard kun je van ons ook originele briefjes krijgen. Mocht je een keer zonder briefjes komen te zitten, kun je gebruik maken van de digitale declaratie.