Onlangs kregen we een belletje van Vincent Jassies, een van onze uitzendkrachten bij BR-Flex. Hij vroeg of hij even langs kon komen voor een bakkie. Natuurlijk! Bij BR-Flex maken we altijd tijd voor onze mensen. Een paar uur later zat Vincent bij ons aan tafel, kop koffie in de hand, met fantastisch nieuws: hij heeft een vaste baan gekregen bij Vogelzang. 

Vincent kwam langs om ons persoonlijk te bedanken. "Dankzij jullie heb ik nu een vaste baan waarin ik me helemaal thuis voel. Ik werk er met veel plezier en krijg volop kansen om te leren en mezelf te ontwikkelen. Jullie hebben me zelfs geholpen om mijn heftruckcertificaat te halen," vertelde hij trots. Uiteraard beseffen wij dat dit ook te danken is aan zijn eigen harde inzet!

Maar het pad naar deze vaste baan liep niet altijd even soepel. Vincent begon via BR-Flex bij een andere klant, maar dat werk bleek toch niet bij hem te passen. “Dat was even een tegenvaller,” geeft hij eerlijk toe. “Ik raakte een beetje gedemotiveerd.” Gelukkig bleef Vincent volhouden en bleven wij hem ondersteunen. Uiteindelijk kwam hij terecht bij Vogelzang, waar hij nu helemaal zijn draai heeft gevonden. “De sfeer is hier goed, je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, en ik voel me echt gewaardeerd. Zelfs de kleine dingen, zoals een BBQ in de zomer of een presentje met Pasen, maken een groot verschil."

Terwijl Vincent enthousiast vertelde hoe fijn hij het heeft bij Vogelzang, gaf hij ook aan dat het er behoorlijk druk is. "Er is hier echt genoeg te doen, we kunnen wel wat versterking gebruiken," zei hij lachend. Toen we hem vroegen hoe zijn ideale collega eruit zou zien, antwoordde hij: "Iemand die handig is met schuren, plamuren en een beetje spuiten. Het spuiten zelf is maar een klein deel van het werk. Het belangrijkste is goed voorbereiden en nauwkeurig werken. Dat is de kern van wat we hier doen."

Precies dat is wat Vincent zocht bij BR-Flex: een baan waarin hij zich echt gewaardeerd voelt. "Mijn ervaring met BR-Flex is heel positief. Alles was altijd goed geregeld; ik kreeg mijn salaris netjes op tijd, en bij vragen over mijn uren kon ik gewoon langskomen. Of ik nou even kwam kletsen of ziek was, jullie stonden altijd voor me klaar. Dat gaf me echt rust."

Vincent komt handen tekort!

Vincent zit helemaal op zijn plek bij Vogelzang, maar hij kan wel wat hulp gebruiken. Lijkt het jou wat om zijn team te versterken? Bekijk hieronder onze vacatures of neem contact met ons op via 0523-610067 en wie weet werk jij binnenkort samen met deze topper!