Voor het werk dat jij verricht ontvang je uiteraard een inkomen, bij BR-Flex heb je de flexibiliteit om te kiezen wanneer je je loon wilt ontvangen. Dit geeft werknemers de mogelijkheid om de optie te kiezen die het beste bij hun persoonlijke situatie past. Bij BR-Flex heb je namelijk twee keuzes als het gaat om verloning: wekelijkse verloning of verloning per vier weken. Hieronder de uitleg hoe beide opties werken.

Wekelijkse verloning

Als je kiest voor wekelijkse verloning, ontvang je elke week op donderdag je salaris. Dit loon is gebaseerd op de uren die je de week ervoor hebt gewerkt. Wekelijkse verloning is handig als je snel toegang wilt tot je inkomen en regelmatig je financiën wilt beheren. Voor mensen die bijvoorbeeld hun vaste lasten graag per week willen betalen, kan dit een prettige manier zijn om een goed overzicht te houden over hun uitgaven en inkomsten.

4-wekelijkse verloning

De tweede optie die BR-Flex aanbiedt, is de 4-wekelijkse verloning. Hierbij ontvang je eens per vier weken je loon, ook op de donderdag. Deze optie geeft werknemers meer loon, wat handig kan zijn voor het plannen van grotere uitgaven of het betalen van maandelijkse lasten zoals huur of hypotheek. Daarbij ontvang je met een 4-wekelijkse verloning 13x in het jaar loon.

Voor sommige mensen is deze verloningsmethode fijner omdat het meer lijkt op de maandelijkse betalingen die veel vaste kosten met zich meebrengen. Het is belangrijk om te weten dat hoewel je minder vaak betaald wordt, het totale bedrag hetzelfde is, alleen verspreid over een langere periode.

Het Kiezen van de juiste Verloningsoptie

Het kiezen tussen wekelijkse en 4-wekelijkse verloning hangt af van je persoonlijke voorkeur en financiële planning. Als je de voorkeur geeft aan een regelmatig inkomen om zo snel mogelijk toegang te hebben tot je salaris, dan is de wekelijkse optie ideaal. Heb je liever dat je loon minder vaak, maar in grotere bedragen wordt uitbetaald, dan past de 4-wekelijkse verloning beter bij jou.

Bij BR-Flex staat het welzijn van de medewerkers voorop, en door deze flexibiliteit aan te bieden, kun je de keuze maken die het beste past bij jouw financiële situatie en voorkeuren. Of je nu kiest voor wekelijkse of 4-wekelijkse betaling, je kunt altijd rekenen op een betrouwbare en tijdige uitbetaling van je loon.

Wanneer krijg ik vakantiegeld?

Naast je reguliere salaris heb je als werknemer recht op vakantiegeld, zoals wettelijk vastgelegd in Nederland. Dit vakantiegeld bedraagt 8,33% van je bruto jaarinkomen en wordt één keer per jaar uitbetaald. Bij BR-Flex wordt dit vakantiegeld in de maand mei uitbetaald. Mocht je dit eerder willen zou dit ook kunnen, geef dat dan aan bij één van onze medewerkers!

Je hoeft hiervoor niets te doen; de uitbetaling gebeurt vanzelf en je ontvangt een aparte loonstrook voor het vakantiegeld. Dit bedrag kan worden gebruikt voor vakanties of andere grote uitgaven, maar je bent vrij om het naar eigen wens te besteden. Vakantiegeld wordt vaak gezien als een extraatje om de zomerperiode mee te financieren.

Heb jij vragen?

U kan ons bereiken via ons telefoonnummer: 0523-610067 of vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

contact

Bekijk hier onze recente vacatures!