Onze diensten | BR-Flex Uitzendbureau Hardenberg

Diensten BR-Flex Uitzendbureau

BR-Flex Uitzendbureau zendt uit

Als u op zoek bent naar krachten die extra drukte op kunnen vangen, bijvoorbeeld door uitval van een medewerker of ten tijde van piekperiodes, kies dan voor uitzenden. BR-Flex Uitzendbureau beschikt over een groot bestand aan flexibele medewerkers met verschillende kwaliteiten van uiteenlopende niveaus, die snel ingezet kunnen worden.

BR-Flex Uitzendbureau werft en selecteert

Als het invullen van een vacature voor een vaste aanstelling een tijdrovende klus is die om specifieke expertise en inzet vraagt, kan BR-Flex Uitzendbureau de werving en selectie verzorgen. BR-Flex Uitzendbureau heeft de ervaring en middelen in huis om uw organisatie snel aan goed gekwalificeerde, gemotiveerde en vaste medewerkers te helpen.

BR-Flex Uitzendbureau adviseert

Als experts op de arbeidsmarkt en door jarenlange ervaring, helpen en adviseren wij bij de invulling van uw organisatievraagstukken. BR-Flex Uitzendbureau adviseert omtrent organisatieveranderingen, wervingsstrategie, functioneringsonderzoeken, werkprocessen of over de invulling van uw P&O-beleid.

BR-Flex Uitzendbureau detacheert

BR-Flex Uitzendbureau kan één of meerdere medewerkers voor langere tijd aan uw organisatie leveren. U bepaalt welke expertise en persoonlijkheid het beste binnen uw team past. BR-Flex Uitzendbureau sluit vervolgens een arbeidsovereenkomst af met de gekozen kandidaat. Met uw organisatie gaat BR-Flex Uitzendbureau een detacheringsovereenkomst aan, waarin afspraken t.a.v. uren, verlof, kort verzuim en feestdagen worden vastgelegd.

BR-Flex Uitzendbureau begeleidt

Indien uw medewerkers begeleiding bij hun loopbaan nodig hebben, er re-integratietrajecten moeten worden ingezet, er sprake is van (langdurige) ziekte of ontslag, kunt u terugvallen op de expertise van BR-Flex Uitzendbureau. Wij ondersteunen u graag!