Waarom BR-Flex? | BR-Flex Uitzendbureau Hardenberg

BR-Flex Uitzendbureau voor werkzoekende

Onze betrokkenheid bij jouw werk

BR-Flex Uitzendbureau werkt niet alleen met mensen, maar is er ook voor de mensen. Werk doen waar je goed in bent en dat in een omgeving waarin je je prettig voelt. Dat probeert BR-Flex Uitzendbureau te stimuleren omdat werk juist zo veel mogelijk samen moet gaan met voldoening en plezier.


Dat is dan ook de reden dat wij iedere werkzoekende beter willen leren kennen. In een persoonlijk gesprek nemen wij de tijd om te praten over wie je bent, wat je kunt en wat je graag zou willen. Aan de hand daarvan gaan wij dan gericht op zoek naar een baan die het beste past bij jouw kwaliteiten en wensen.

Verder is het belangrijk dat BR-Flex Uitzendbureau werkt met vaste medewerkers. Hierdoor zijn de lijnen kort en door de persoonlijke relatie met ons is de kans groot dat je op een goede plek terecht komt. Vanuit deze kennis schakelen wij daardoor ook heel snel als er iets geschikts voor je is. Onze betrokkenheid bij jouw werk betekent dat er vanuit BR-Flex Uitzendbureau een persoonlijke relatie ligt met jou en er daarmee de kans is op een mooie baan. Hieraan koppelen wij dan vervolgens de juiste arbeidsvoorwaarden, een correcte loonspecificatie en salarisverwerking en een optimale werkbegeleiding.

Wie zoekt BR-Flex Uitzendbureau?

BR-Flex Uitzendbureau richt zich vooral op opdrachtgevers in het MKB. De opleiding die wordt gevraagd ligt meestal op LBO tot MBO+ niveau. Heb je ervaring in de sector productie, bouw, techniek of transport & logistiek en ben je enthousiast en ben je gemotiveerd? Dan is de kans groot dat wij je een op de persoon gerichte baan kunnen bieden. Dit betekent niet dat wij alleen in deze sectoren uitzenden, ook als je op zoek bent naar iets anders, neem gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek gaan we dan de mogelijkheden bespreken.