Waarom BR-Flex Uitzendbureau?

BR-Flex Uitzendbureau is betrokken bij jouw werk. BR-Flex Uitzendbureau werkt niet alleen met mensen, maar is er ook voor de mensen. Werk doen waar je goed in bent en dat in een omgeving waarin je je prettig voelt. Dat stimuleert BR-Flex Uitzendbureau omdat werk juist zo veel mogelijk samen moet gaan met voldoening en plezier. 

Dat is dan ook de reden dat wij iedere werkzoekende beter willen leren kennen. In een persoonlijk gesprek nemen wij de tijd om te praten over wie je bent, wat je kunt en wat je graag zou willen. Aan de hand daarvan gaan wij gericht op zoek naar een baan die het beste past bij jouw kwaliteiten en wensen.

BR-Flex Uitzendbureau werkt met vaste medewerkers. Hierdoor zijn de lijnen kort en door de persoonlijke relatie met ons is de kans groot dat je op een goede plek terecht komt. Vanuit deze kennis schakelen wij daardoor ook heel snel als er iets geschikt voor je is. Onze betrokkenheid bij jouw werk betekent dat er vanuit BR-Flex Uitzendbureau een persoonlijke relatie ligt met jou om jou een mooie baan te kunnen bieden. Hieraan koppelen wij dan vervolgens de juiste arbeidsvoorwaarden, een correcte loonspecificatie en salarisverwerking en een optimale werkbegeleiding.  

Wie zoekt BR-Flex Uitzendbureau?

BR-Flex Uitzendbureau richt zich vooral op opdrachtgevers in het MKB. De opleiding die wordt gevraagd ligt meestal op LBO tot MBO+ niveau. Heb je ervaring in de sector productie, bouw, techniek of transport & logistiek en ben je enthousiast én ben je gemotiveerd? Dan is de kans groot dat wij je een op de persoon gerichte baan kunnen bieden. Dit betekent niet dat wij alleen in deze sectoren bemiddelen, ook als je op zoek bent naar iets anders, neem gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek gaan we dan de mogelijkheden bespreken.

Werken bij BR-Flex Uitzendbureau