Werkzoekende | BR-Flex Uitzendbureau Hardenberg

BR-Flex voor werkzoekende

Onze betrokkenheid bij jouw werk

BR-Flex Uitzendbureau werkt niet alleen met mensen, maar is er ook voor de mensen. Werk doen waar je goed in bent en dat in een omgeving waarin je je prettig voelt. Dat probeert BR-Flex te stimuleren omdat werk juist zo veel mogelijk samen moet gaan met voldoening en plezier. 

Dat is dan ook de reden dat wij iedere werkzoekende beter willen leren kennen. In een persoonlijk gesprek nemen wij de tijd om te praten over wie je bent, wat je kunt en wat je graag zou willen. Aan de hand daarvan gaan wij dan gericht op zoek naar een baan die het beste past bij jouw kwaliteiten en wensen.

Verder is het belangrijk dat BR-Flex werkt met vaste medewerkers. Hierdoor zijn de lijnen kort en door de persoonlijke relatie met ons is de kans groot dat je op een goede plek terecht komt. Vanuit deze kennis schakelen wij daardoor ook heel snel als er iets geschikts voor je is. Onze betrokkenheid bij jouw werk betekent dat er vanuit BR-flex een persoonlijke relatie ligt met jou en er daarmee de kans op een mooie baan. Hieraan koppelen wij dan vervolgens de juiste overeenkomst, werkbegeleiding, een correcte loonspecificatie en salarisverwerking evenals de overige informatie. 

wwwww